✅Viettel++

Brader Sound Pencuri CURI TIANG BESI TELEKOM & WAYAR INTERNET | Last2 PENCURI SOUND BALIK BRADER TU!



Pencuri zaman sekarang makin berani sial! Curi Depan Orang Oh!!!🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
:
*Nantikan Video MR. IDEA BODOH seterusnya🤓🤓🤓
:
Kalau Korang Terhibur Boleh Tolong Like, Sembang & Subscribe👇👇👇
🔴Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/MrIdeaBodohOfficial
🔴Facebook: https://www.facebook.com/Mr-Idea-Bodoh-101686722086435
🔴Tiktok: https://www.tiktok.com/@mrideabodoh?lang=en
🔴Instagram: https://www.instagram.com/mrideabodoh/

🔴Sebarang pertanyaan atau urusan perniagaan boleh email ke : [email protected]

Kredit video: Viral Tiktok

#TrendingMalaysian #CuriBesiBuruk #CuriWayar

source

Giới thiệuThúy Navi

Thúy Navi 26 tuổi đam mê du lịch, công nghệ,đang sống và làm việc tại Hà Nội. Founder,Blogger tại Website: http://www.internetviettelnhatrang.com/

36 Bình luận

  1. Kalau depan mata aku nik.. Aku jolok dia punya punggung macam dia jolok wayar tu ooooo…. Org macam ni tak boleh dibiarkan… Kalau dibiarkan nanti abis wayar2 rumah org dia curi oooooo bapak aaaaaa…. Dia ingat dia tu tengah menjolok buah mangga ka tu… Sebelum polis jolok kamu.. Lebih baik lari ma.. Kalau tidak lari nanti polis tangkap oooooo… Dh kena tangkap baru nak menyesal ooooo wuuuuu….

  2. Kalau aku la, bila ternampak tu terus call polis kawasan. Sebab tu penting simpan no penting dalam hp. Tak sampai 1 minit pun call. Lepas tu buat la video. Pengalaman aku buat laporan call, ni tak sampai 1 minit pun. Bagi tau kes ape, alamat tempat kejadian, tak sampai 10min polis sampai. Org yg mencuri kabel ni pun, dia takkan boleh curi dalam masa 5minit tu. Banyak kerja dia nak buat. Tak semudah menyamun orang. Kalau pun, kerja mencuri dia siap, dan dia dah start motor pergi waktu polis belum sampai, boleh je kita call polis balik, bg update. Nanti pengawai tu akan update la kt anggota yg OTW ke tempat kejadian tu. Untung2 diaorang blh terserempak di jalan dgn bahan bukti.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.