✅Viettel++

OPGELICHT via MARKTPLAATS door GEVAARLIJKE CRIMINEEL | Oplichters op het Internet | KIJK MisdaadEen mini ezeltje kopen voor de verjaardag van je vader is natuurlijk een superleuk idee. Maar dit slachtoffer wordt via Marktplaats opgelicht voor 500 euro. Kees van der Spek gaat op zoek naar de dader, maar al snel blijkt dat die een gevaarlijke crimineel is. Abonneer nu: https://bit.ly/3l6nDIC

———————————————————————————

Kees van der Spek probeert een oplichter die nep kaartjes verkoopt voor evenementen op Marktplaats. Het lukt hem al snel een adres te vinden en daar vind hij de vriendin van de oplichter die helemaal van streek is. Maar zal het Kees lukken om ook daadwerkelijk de oplichter zelf te confronteren?

Oplichters op het internet is een Nederlands reportageprogramma uitgezonden door SBS6, waarin programmamaker en presentator Kees van der Spek diverse landen afreist om oplichters op het internet te opsporen en te ontmaskeren met verborgen camerabeelden van de diverse oplichtingspraktijken.

Programma’s, films, exclusieve clips, sportwedstrijden en meer. Helemaal gratis! Download de app of ga naar https://www.KIJK.nl.

Volg ons ook op:
https://www.facebook.com/kijk.nl/
https://www.instagram.com/kijknl/?hl=en
https://twitter.com/kijk?

———————————————————————————

Welkom op het officiële kanaal van KIJK misdaad. Op dit kanaal zie je clips, compilaties & recaps van onze beste misdaad programma’s, waaronder Foute Boel, Handhavers, Gestalkt & Oplichters in het Buitenland. Hier vind je de meest heftige confrontaties, verschrikkelijkste huisjesmelkers & sluwste oplichters. Abonneer nu op het kanaal om altijd de nieuwste video’s te kijken.

#oplichters #KIJK #misdaad

source

Giới thiệuThúy Navi

Thúy Navi 26 tuổi đam mê du lịch, công nghệ,đang sống và làm việc tại Hà Nội. Founder,Blogger tại Website: http://www.internetviettelnhatrang.com/

32 Bình luận

  1. Via Marktplaats moet je nooit grote betalingen doen. Dat is één van de regels die al jaren geldt. Het "probleem" van Marktplaats is dat het laagdrempelig is, makkelijk in gebruik, en daardoor interessant voor veel verschillende types. Met andere woorden: je kunt makkelijk opgelicht worden. Grote (aan)betalingen doen is zeer risicovol. Je weet gewoon nooit met wie je nou eigenlijk te maken hebt. Je kunt dan beter het product komen ophalen bij een verkoper. En verder, kijk naar de beoordelingen, hoe lang is iemand al verkoper op Marktplaats, lijken de foto's betrouwbaar etc. Maar doe dus nooit grote betalingen, ook al lijkt het verleidelijk om dat wél te doen.

  2. Marktplaats oplichting, schering en inslag daar, ben zelf ook opgelicht met een Seiko horloge, dader was ene " Meaantje " uit Delft, wordt niets aan gedaan, sterker nog, hij weet het voor elkaar te krijgen dat mijn account en advertenties keer op keer verwijderd worden, dus ik geef het maar op.

  3. He kan de politie niets schelen dat er oplichting gedaan word op marktplaats. Ik ben zelf voor 400 euro opgelicht, aangifte gedaan, krijg letterlijk een mailtje half jaar later met "Vanwege te kort aan personeel en te weinig bewijs kunnen we niet verder gaan met het onderzoek." Met andere woorden krijg de T… maar want je geld is weg. Ondertussen persoon binnen 5 minuten via z'n naam op ING gevonden via social media, welke stad en welke kapper die graag zit. Maar de politie ken dat niet?

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.