✅Viettel++

Saya Kenal Seorang Perempuan Dari Internet, Dapat Jumpa Depan2 !



LIVE DI MIYA : https://go.onelink.me/mHpQ/16723b7b

Korang nak tak join live dengan Isa? Isa akan live kat Miya dan cuma 8 slot untuk korang join hall Isa. Kita boleh borak-2 kat hall Isa ya, korang tanya je ape2.

Jom download Miya dan follow Isa utk Live pukul 9 malam pada hari sabtu 18hb nanti !
.
iSARB Advertisement and Endorsement number (WHATSAPP)
– 011-35057387 (for business work only)
Email : [email protected]
.
Klik link di bawah untuk dapatkan bantuan untuk beli barangan iSARB :
http://wa.me/c/601111977034
.
UNTUK DAPATKAN BARANGAN iSARB BRANDED ORIGINAL BOLEH TEKAN LINK DI BAWAH
iSARB Online Store – https://www.isarb.com.my

Follow Isa Isarb on :
Instagram : https://www.instagram.com/isaisarb
Twitter : https://twitter.com/isa_isarb
Facebook : https://www.facebook.com/isaisarbofficial
Tiktok: https://www.tiktok.com/@isaisarbofficial

Awesome Music Credit By:
https://www.youtube.com/c/RizaPenjoel/
https://www.youtube.com/c/Infraction/

source

Giới thiệuThúy Navi

Thúy Navi 26 tuổi đam mê du lịch, công nghệ,đang sống và làm việc tại Hà Nội. Founder,Blogger tại Website: http://www.internetviettelnhatrang.com/

29 Bình luận

  1. Assalamualaikum wbt abg Isa boleh datag rumah saya tak sebab saya teringin nak pakai iphone 11 tapi tu la mak ayah saya tak bagi pastu dia asyik marah-marah je apa saya nak Semua tak dapat hemm tapi rumah saya dekat Ampang Selangor pandan mewah dan saya pakai fon Yes je sekarang pastu pecah teruk kalau repir habis semua duit lagi tuw pun mak saya selalu gaji 4.5.6 ratus tuw pun tak cukup beli makanan plsss abg isaaaaaaaa hem saya pakai fon Yes je ni ha sekarang saya komen dekat yotueb saya pakai fon Yes lepas tuw saya nak iphone 11 pelss abg isaaaaaaaa hemm datag tauu nanti abg isaa baca komen saya nanti saya bgi nombor telefon atau abg isaa yg bgi nombor telefon tauu pelsssss saya nak iphone 11 hemmm cepat abg isaa datag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.