✅Viettel++

Wordt internet goedkoper met glasvezel?Nederland staat er goed voor als het gaat om mobiel internet: snel, goede dekking en redelijke prijzen. Vast internet is ook snel, maar vooral erg duur. Gaat de opkomst van glasvezel wat aan die hoge prijzen veranderen?

Abonneer en zet de BEL aan!

VOLG ons op:
https://www.rtlnieuws.nl/bright

https://www.instagram.com/bright_nl

https://www.facebook.com/brightnl

https://bit.ly/tiktokbright

#internet #breedband #glasvezel #kabel #cable #fiber #kpn #ziggo

source

Giới thiệuThúy Navi

Thúy Navi 26 tuổi đam mê du lịch, công nghệ,đang sống và làm việc tại Hà Nội. Founder,Blogger tại Website: http://www.internetviettelnhatrang.com/

32 Bình luận

 1. Ik wissel ieder jaar van provider, dat kan omdat ik behalve kabel ook glasvezel in huis heb. Als je trouwens bij Ziggo opzegt krijg je altijd een fikse korting aangeboden voor weer een nieuw jaar. Het nadeel van Ziggo is natuurlijk de upload snelheid , die inmiddels volstrekt onvoldoende is.

 2. Vorig jaar via Glasvezel Buitenaf een abonnement afgesloten bij Caiway. Dan zou de glasvezel gratis binnen worden aangelegd. Blijkt achteraf dat bij huishoudens zonder abonnement de glasvezel ook naar binnen wordt gebracht. Daarnaast is de TV oplossing van Caiway een gigantische stap terug tov Ziggo. Terugkijken kan bv. pas als de uitzending 30 minuten geleden is afgelopen. En als je in deze tijd geen IMAP aanbiedt voor de mail, dan sla je mijn inziens de plank mis. Ben binnen 2 maanden teruggegaan naar Ziggo. Snel internet is fijn, maar als de totaaloplossing zo tegenvalt zie ik geen voordeel.

 3. Video klinkt voornamelijk als bashen richting ‘de grote 2’. Kijkend naar wat bijv KPN doet voor alle providers die al op hun netwerk mogen, het aantal aansluitingen en de groei die daardoor het Nederlandse netwerk doormaakt.

  En dan heb je nog alle ‘lokale projecten’, waar voor heel veel geld Glasvezel wordt aangelegd, bewoners allemaal +€200 zelf betalen… om vervolgens na oplevering het ‘project’ te willen verkopen voor het dubbele geld als wat aanleg heeft gekost. Dat maakt het juist duur.

 4. Inderdaad er is veel te weinig concurrentie, bedrijven zijn in het verleden alleen maar opgekocht zodat ze minder concurrentie hebben.

  Deze bedrijven hebben de monopoly in Nederland en zullen dit niet zo snel opgeven, daar zijn rechtszaken voor nodig met de beste advocaten.

 5. Logica is ver te zoeken, hoe meer aansluitingen KPN bijvoorbeeld heeft hoe goedkoper het aanbod zou moeten worden per abonnee, maar nee we laten de bestaande abonnee's lekker betalen voor alle investeringen dan lopen we zelf geen risico's

  dit is al deccennia lang geen ondernemen meer maar afpersen want niemand kan nog zonder de interwebs

 6. Ik had bij T-Mobile DSL van 100mb maar kreeg opeens de optie om gratis te upgraden naar 1000mb glasvezel voor dezelfde prijs (25 euro per maand). Geen idee of dat een foutje was of dat ze niet van winst maken houden maar ik ben er blij mee ?

 7. In mijn straat, super leuk, heeft FiberNL een aantal jaar terug de kabel opgekocht. Dus Ziggo is hier weg. Caiway en FiberNL zijn er voor terug gekomen… En inderdaad, beide providers bieden vrijwel hetzelfde. Ziggo was vroeger nogal aardig scherp met hun abonnementen en aanbiedingen.

 8. Prijzen bij Ziggo zijn belagelijk hoog betaal voor tv en internet bijna 100 euro veel te veel naar mijn zin. En ze doen ook helemaal niets voor vaste klanten. En ze verplichten zelf een update waardoor de oude UPC horizon box met ingebouwde harde schijf niet meer opneemt op die schijf en je de opnames daardoor niet meer met eigen tijd voor en na in te stellen zijn (alleen hun standaard instelling van 5 min voor en 15 min na wat er in de electronische gids staat wat bijna nooit klopt). Ik vindt dit diefstal van functie mogelijkheden van een apparaat.

 9. Men vergeet dat als een straat open moet dat de gemeente daar te veel geld voor vraagt terwijl ze eigenlijk helemaal niets merken van het openen van een straat.
  Nou woon ik zelf in Zuid Limburg en deze woning staat op een zandbed ik vraag me dan meteen af hoe ze hier gaan graven daar er geen kruipruimte is.
  Maar ik heb nu Ziggo MAX en betaal bijna €100 per maand voor 600 Mb en dat alleen maar omdat ik anders geen Media box Next had kunnen krijgen.
  Uiteindelijk heb je weinig aan 600 Mb of je moet uit de nieuws groepen gaan downloaden anders haal je amper de 600 Mb en uploaden met 50 Mb? ook dat haal je in praktijk echt nooit.

 10. Enige tijd geleden hebben wij een nieuwbouw huis gekocht. Het moment is bijna daar dat we gaan verhuizen. Laatst eens opzoek gegaan van wat er mogelijk is qua providers. Je raad het al… De enige aanbieder in het gebied is KPN. Bright kan misschien een actie/handtekening actie opstellen!? Groot bereik, wie weet kunnen hun icm vele huishoudens in Nederland wat mee bereiken. De prijzen zijn absurd! Dus Bright ik zeg waarom niet!?

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *